Keresés a Bibliában

4 1Ezért tehát, testvéreim, akiket szeretek, és akik után vágyódom, örömöm és koronám, így maradjatok meg az Úrban, szeretteim!
2Evódiát intem, és Szüntükhét is intem, hogy legyenek egyetértésben az Úrban. 3Sőt téged is kérlek, hűséges igavonó társam, hogy továbbra is légy segítségére azoknak, akik együtt küzdöttek velem az evangélium hirdetésében Kelemennel és többi munkatársammal, akiknek a neve benne van az élet könyvében!
4Örüljetek az Úrban mindenkor! Ismét mondom: örüljetek! 5Jóságotok legyen ismert minden ember előtt! Az Úr közel van! 6Semmiért se aggódjatok, hanem minden körülmények között imádság és könyörgés által hálaadással tárjátok kéréseiteket Isten elé! 7És Isten békéje, amely minden értelmet meghalad, meg fogja őrizni szíveteket és gondolataitokat Krisztus Jézusban.
8Egyébként pedig, testvéreim, ami igaz, ami nemes, ami igazságos, ami tiszta, ami szeretetremélt ó, ami jó hírű, azaz ami kiváló és dicséretes, arra figyeljetek! 9Amit tanultatok és elfogadtatok, amit hallottatok és példámon láttatok, azt tegyétek, és veletek lesz a béke Istene!

KNB SZIT STL BD RUF KG